Fejlemények

Címkék: munka fotók rent

2009.03.05. 13:24

Na gyerekek az van, hogy az egész napomat azzal töltöm, hogy renteket vadászok az interneten, nézegetem a térképen, rakosgatom be őket excel táblázatva, ímélezem, meg hívogatom őket. Ezzel párhuzamosan állásajánltokat nézegetek, küldözgetem a CV-met meg  a referencialeveleimet mindenhova, ahova talán van esélyem bejutni.

A konklúziók a következők:

- Ezek a köcsög angolok basznak fölvenni vagy bekapcsolni a telefonjukat, és maximum 1 nap múlva hívnak vissza, ha visszahívnak. Minek ezeknek telefon? Még hogy itt fejlett a mobilmarketing. Nem is használják a szájbarúgott mobiljukat.

- Állásajánlatra még egy pozitív visszajelzés sem érkezett, ellenben 2 negatív igen. Szóval ez a mérleg.

- Macska akarok lenni. Ezek csak egész nap fekszenek a kanapén meg esznek. Dögöljenek meg mind.

- Anglia egy szar hely, ez már biztos, mert innen nem tudom megnézni az RTLbulvar.hu-n a videókat.

Egyébként tegnap megnéztem kettő rentet. Az egyik közepes volt, semmi extra, egy single bed, három másik emberrel kéne megosztani. Csak kicsit volt koszos, szóval talán elmegy. A másik az már kicsit gettósabb helyen volt, fekák meg ázsiaiak keringtek itt-ott. A ház az nagyon kemény, igazi legénylakás: mocsok-mocsok hátán, a szobákban akkora rumli, mint a húgom szobájában régen. Földön cigipapír fűhöz, zenész közülük 1 vagy 2 srác, szóval ez nagy partikéró, ráadásul angolok, ami király lene. Csak az irdatlan mocsok, az nem szimpi.

Egyébként viszonylag közvetlenek az itteniek (kivéve, ha arab nőt szólítasz meg, mert az megijed és azt mondja, hogy "no speak"). Ha elveszetten ácsorogsz térképpel a kezedben, akkor megkérdezik, hogy mi van, és segítenek. A legkeményebb az volt, mikor jött egy 50 körüli biciklis nő pacskerral a lábán, tök fitten, trendin, fiatalosan, mosolygósan. Nem az az otthoni nagyi fajta. Kérdezte, hogy segíthet-e, segített, beszélgettünk, mondam mi a szitu, és fölajánlotta az egyik szobáját, ami szabad 2-3 hónapig, amíg vissza nem jön valamilyen ismerőse. Mondta, hogyha megszorulok, akkor hívjam föl és megadat a számát. Meg tanácsolta, hogy vegyek egy bicót, mert a busz az hopeless Bristolban. Egyébként télleg sokan tekernek.

Ja és fotóztam nektek graffitit, hogy érezzétek a Bristol feelinget (kicsit szutykok, mert mobillal készültek):

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr75982908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kytin 2009.03.05. 19:22:26

Már nagyon vártam ezt a bejegyzést, rendes délutáni progim lett, h elolvaslak, és már 3 napja unatkozom...:) Amúgy Jakab féle Nikit nem kérdezted meg, h tud-e albit Bristolban? Hátha van ötlete. És milyen melókat pályáztál meg? Amit írtál is, h reklámcégek stb. asszisztensi állások? A gyerek mit szólt, h már mész is elfele? Vagy Te már nagyon kívül esel a virtuális világán és leszarja?

Szofo Mofo 2009.03.05. 20:36:03

@kytin:

Örülök, hogy hiányoztam. :) Most már lesz időm írogatni, csak hétfőtől szerdáig tele volt a fejem a rentek csokorba szedésével meg rendszerezésével plusz látogatásával, d most már kitisztult a dolog, és így már gyorsabba ntudok szelektálni meg menedzselni a dolgokat.

Jakab féle Nikivel tartom a kapcsolatot, mikorszerdán Bristolban voltam össze is futottunk egy fél órára. Tök rendes, segítőkész, mindig tud hasznos tanácsot adni, sőt, még azt is felajánlotta, ha kell, anyagilag is meg tud segíteni egy kicsit ideiglenesen, ha megszorulok.

Mindenféle melót megpályázok, amihez úgy érzem, hogy van esélyem. Tehát mindenféle irodai asszisztens, de volt valami parkolóőr-féle is, pincérkedéses dolgok, asszisztens menedzseres dolgok, ami csak jön az álláskereső oldalakról. Ilyen legalja melók nincsenek, de azt majd helyben érdemes keresni szerintem CV-t lobogtatva. Mer most a sarki burgeres az nem fog Gumtree-n hirdetni.

A gyerek nemtom, hogy tudja-e, hogy elmegyek, de őszintén leszarom. Ma is fölbaszta az agyamat. Egyébként jó gyerek csak kommunikálni elég nehéz vele.
süti beállítások módosítása