Halloween meg meló

Címkék: munka party

2009.11.04. 23:54

Most szombaton volt itt egy kis Halloween party-val egybekötött születésnap ünneplés, merthogy Naki-nak volt olyanja éppen. Állítólag rengeteg ember volt itt idővel (szerintem pont jó volt, a konyha meg a nappali zsúfolásig), merthogy valahogy az ajtó időközben nyitvamaradt, aztán beszivárgott néhány akárki is az utcáról. Szóval együtt bebasztunk a lakáson, aztán valami hajnal 3 felé elindultunk a Dojo-ba. Ott valami széttört alternatív hip-hop ment, nekem kurvára bejött végre valami underground a sok langyibuli után. Volt lufi is, 1,50-ért, de csak ilyen kis szar volt, ráadásul sokat kellett rá várni, szóval az első után nem mentem újért. Volt valami két spanyol sister, az egyik baszod hazavitt egy lufit magával a batyujára kötve. Nade mikor kiraktak minket a Dojo-ból hajnalban, akkor Neilor, az egyik srác mondta, hogy menjünk át a Shipp Inn-be, ami egy pub, és ugye kurvára be van zárva ilyenkor, dehát nem para, mert ő a menedzser, szóval kinyitotta nekünk a pubot, betolt egy kis zenét, aztán még tízen ott afteroztunk egy kicsit. Mondjuk inni már senki nem igazán tudott. Aztán valahogy 7 óra körül a lelépés mellett döntöttünk, valahogy 7:15 után kerültem ágyba, és 8:30-kor keltem, hogy menjek dolgozni. Az volt a mák, hogy nagyon csendes vasárnap volt, szóval nem kellett megerőltetni magamat.

Na és a másik a meló. Az van, hogy volt egy Skype-os állásinterjúm ma reggel, jó volt, jó cég, jó munka Budapesten. Jók az esélyeim, de nem akarom elkiabálni. Részleteket nem írok direkt, akit érdekel privátban beszélek róla. Ja, és ez azt jelenti, hogyha megkapom a munkát, karácsony előt jövök haza.

Olvassa valaki ezt  blogot a Balun kívül?

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr421501440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.juc 2009.11.05. 15:07:57

ne aggódj, igen, csak mindenki antiszoc ehhez, nem úgy mint a Királyságban, mert ott minden jobb:)

HabcsókEszter 2009.11.05. 21:03:18

kurvára figyellek ám.De gondoltam nem zavarlak meg, hátha akkor eljutunk odáig a homi sztorikban, hogy 'báákker,a teszkós vazelin a legolcsóbb'.Amúgy várunk ám haza, szilveszterkor össze is rakhatnánk vmi fincs mulatságot is.Csók: T.M.

Szofo Mofo 2009.11.06. 00:48:57

Na igen, ez az, lehet kommentelni végre, mert mondjuk az is biztos, ha az igazi összes brit barátom értené mit írok ezen a szutyok szar kelet-európai nyelven, akkor ők biztosan kommentelnének, merthogy ők ugye britek, az meg ugye egyértelműen jobb, mint kelet-európainak lenni, dehát ezt ti sosem fogjátok átérezni, nem úgy, mint mi, britek.

Habcsók, ezek a buzi sztorik meg, komolyan mondokm, kezdek aggódni, hogy egyszer eljutok odáig, hogy sok lúd disznót győz. Szóval szurkoljatok már vagy mi van.

Balu bácsi 2009.11.06. 10:15:40

Szofi, ez csak egy ócska, szaros illúzió. Balu sem olvassa. :)
süti beállítások módosítása