Meló meg buzulás

Címkék: munka party

2009.10.19. 22:02

Van újság a melóval kapcsolatban úgyhogy végre nem csak buzulásról lesz szó. Szóval az van, hogy ma felhívott a shop manager a pasty shopból, és mondta, hogy a másik Sales Assistant Londonba megy két hét núlva, szóval tud garantálni heti 30 óra melót legalább. Ez pont ara lesz jó, hogy fölmondjak a rákba a Bhs-ben, és csak egy helyen dolgozzak. Szóval a héten fölmondok és pár hét múlva már csak rossz emlékként őrzöm Anglia legszocializmusosabb áruházának éttermét.

Tegnap volt Ricardo szülinapi bulija, itt volt vagy 40 ember, szépen lassan mindenki félelmetesen bebaszott. Kb. a társaság fele volt hetero, dehát nincsen ezzel ugye baj. Naki is akciózott az egyik bum-bum boy-jal Ricardo szobájában, aztán meg ki tudja hányan, aztán reggel közölte, hogy miafasz történt tegnap este mer semmire sem emlékszik. Az igaz, hogy a kanapén aludt el és úgy kellett hajnalban fölvinni a szobájába mer járni nem tudott, de azért arra csak emlékszel ha megdugnak. Az nyilvánvaló hogy Ricardo szobájában orgia volt, a kérdés viszont csak reggel merült fel bennem, hogy miafasz volt az én szobámban, ami Ricardo szobájával szemben volt, és nyitva, merhogy én nem dugtam benne, de Ricardo látom csapatokban kijönni bum-bum boyokat a szobámból, szóval nemtom. Semmi nyomát nem láttam hancúrnak. Azért legközelebb bezárom, mert nem akarok úgy járni, mint Ricardo, hogy az egyik olasz beájult az ágyába és nem lehetett kirobbantani onnan reggelig, a haverja meg a földön aludt, szóval ő fogta a kis párnáját meg takaróját és fölment Pablóhoz aludni a kanapéjára, az a szerencsétlen meg tiszta pánikba volt, hogy éjjel titokban meg lesz baszva, de aztán perszehogy nem lett.

A buli egyik fénypontja az volt, mikor Rafael angoltanárra itta magát és az alábbi példamondattal érzékeltetette Pablonak az angol nyelvben fellelhető árnyalatnyi különbségeket: "I like to cook, but I love cock". Na meg megtanultam azt is olaszul a helyi ellenállástól, hogy "Viva la figa", azaz éljen a pina, szóval most már baj nem lehet, ha Olaszba megyek.

Na aztán reggel eltakarítottuk az iszonyatos romokat Ricardo-val. Mondjuk Rocco úgy kezdte a regelét, hogy bekopogott Ricardohoz és közölte hogy 10 perce van kitakarítani a lakást, mert megy az ügynökséghez és megmutogatja a fotókat, amiket a szarrá bulizott nappaliról csinált. Aztán beszéltem Rocco-val, hogy most akkor mi a para vagy mi van, aztán mondott ilyeneket, hogy hangosak voltunk, ha buli van szóljunk, meg mittomén, mondtam ja oké, igazad van, de mondjuk az igazi problémája azzal van, hogy sok a köcsög.

Most 10 perce meg volt egy kellemes beszélgetésem Ricardoval meg Rafaellel, amiből kiderült, hogy Rafael szerint a csöcs az undorító, Ricardo szerint meg a pina meg úgy néz ki mint a rántotta babbal. Ja és Ricardo-nak volt egy rémálma, amiben egy órisi punci kergette, ő meg nem győzött menekülni, és végül a pina utolérte a klitorisz meg mint egy nyelv kinyúlt és beszippantotta a pinába.

Ja és Ricardo megint meg akart dugni de nem hagytam magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr901461902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benito86 2009.10.19. 22:44:06

Na, egyre jobb ez a blog:D
süti beállítások módosítása