Mbargo

Címkék: party napi rutin

2009.09.07. 21:01

Na tegnap sikerült kirúgni a hámból. Az úgy volt, hogy találkoztam egy nyelvsulis ismerőssel és a férjével beültünk egy kocsmába, megittunk két sört, beszélgettünk, aztán kilenckor hazamentünk. Otthon Alex meg Migue - az új spanyol arcok - azzal fogadott hogy mennek Mbargo-ba, ami egy szórakozóhely, megyek-e? Há mondom ja, szóval még itthon is söröztünk, ezerrel toltuk az arcunkba a szotyit, merr nem csak én hoztam otthonról, hanem ők is. Na aztán valamikor szépen elindultunk az Mbargo-ba, ott találkoztunk sok spanyol arccal, meg volt valami dél-afrikai gyerek is, aki egyébként fehér, és úgy iszik, hogy ott helyben elszégyelltem magam. Aztán persze később eljött a róka ideje is, meg a kezét is megmosta a piszoárban, szóval jógyerek. Láttunk chic fight-ot is, két kis brit csaj egymásnak eset, tépték egymás haját a szórakozóhely közepén a földön fetrengve. Alex szét akarta őket választani, de szóltam neki, hogy ezt felejtse el, mer egyrészt szórakoztató az ingyen cirkusz, másrészt meg nem kár értük. Az királyság volt, hogy az egyik spanyol srác is dolgozott a pultban és röhejes árakon mérte nekünk a piát, szóval jó arc volt. Egyébként meg nagy zsírság, hogy vasárnaponként happy hour van egész éjjel az Mbargo-ban, és egy üveg bor 6 font valamennyi, szóval bepörcsízeltem egyet, aztán betoltam az arcomba az este folyamán. A party nem volt annyira nagy szám, de elvoltunk. Valamikor elindultunk haza, útközben sikerült begyűjtenem egy útépítést jelző vastáblát, mer ugye az kell. Erre az egészre akkor jöttem rá, mikor ma reggel megláttam az ajtónk előtt a táblát. Na szóval, hazaértünk, aztán Ricardo is hazakeveredett az Mbargo-ból, elkezdtünk dumálni a szobájában, aztán mondta hogy igyunk má, pedig nekem már kurvára nem kellett volna, de aszonta hogy kokaint tolt, szóval nem tud aludni ezért inni kell. Na elővettem a maradék páleszt, amit hoztam otthonról, abból megittunk aszem 3 felest fejenként, aztán mikor elfogyott még 1-1 vodka is lecsúszott. Mindeközben olyan durva dolgokról beszélgettünk mint hogy miért szop jobban egy férfi, meg még ki tudja mi került még szóba, mutatott melegpornót is amin két férfi rakott segbe egy harmadikat. Szóval igazán sokat tanultam az este folyamán.

Reggel aztán - pontosabban délben - fölkeltem hogy elcsámborogjak szintfelmérőre a nyelviskolába, kicsit még be voltam baszva, így sikerült magamat felméretni upper intermediatnek, ami középfok, szóval középfokú kurzusra akartak berakni, de mondtam, hogy én az advace-ot szeretném ennek ellenére, szóval oda fogok beiratkozni. Csak még nemtom melyik iskolába meg mennyiért, attól függ miylen lesz a cashflow, mer most keresek új munkát, meg nemtom kapok-e lakhatási támogatást, remélem ez egy héten belül kiderül, és akkor elválik hova fogok járni angolra.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr671366880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása