Majdnem party

Címkék: party

2009.07.20. 01:08

Na tegnap volt egy év bulija a Motionben, amit meg akartunk látogatni. Szóval este itt elkezdtünk iszogatni Alberto-val és Beával, jó alaposan felittuk magunkat, aztán olyan éjjel egykor sikerült is elindulni a helyre. Persze én tudtam, hogy ez így nagyon nem lesz jó, mert ugye a britek éjjel egykor már hazafelé kúsznak, nem pedig be a buliba. Hát igazam is lett, a bitonsági őrök nem engedtek be minket. Némi érveléssel próbálkoztam, miszerint ha ugye folyamatosan jönnek ki az emberek, akkor ugye bent egyre nagyobb lesz a hely, de ez nem annyira hatotta meg őket, szóval hazafelé vettük az irányt. Hazafelé menet figyelmes lettem egy fasza fényvisszaverős bólyára az út közepén, ami akadályozta a forgalmat, szóval úgy döntöttem, hogy megmentem Bristol közlekedését, és behúztam a bólyát, és szépen a vállamon hazasétáltunk vele, aholis folytattuk tovább az italozást. Szóval most van egy nagyon zsír bólyánk a nappaliban. Akármire jó lehet, például Atesz análisan közösülhet vele vagy valami.

Mikor azaértünk, Bea elment aludni, mi meg Alberto-val kb azzal töltöttük az egész estét hajnalig, hogy ültünk egymás mellett két laptoppal és mutogattuk egymásnak a zenéket. Olyan dj szettet hoztunk össze baszod, kb úgy nézhettünk ki mint a Glitch mob fele a két laptoppal.

Na aztán hajnalban egyszercsak elfogyott a sör, hát akkor ugye szerezni kell. Szóval elindultunk valami éjjelnappalit keresni az utcában, perszehogy találtunk is egy paki boltot. Namost ekkor már se beszélni se látni nem tudtam, és milyen jó, hogy mindezt megörökítettem a telefonommal, szóval ti is tanúi lehettek annak, amikor kb két értelmes mondatot nem tudok elmondani a boltosnak, viszont azt igen, hogy very-very-very fucking kurvasok sör, az kell.

 

Szóval végül lett sör, Kindertojást is próbáltam lopni, de nem sikerült, mert lebuktam. Hazamentünk és nyomtuk tovább a dj szettet. Legalábbis ezt gondolom, mert emlékezni azt nem annyira tudok. mikor már nagyon megfáradtam és csak lehajtott fejjel bólogatni voltam képes, akkor Alberto elment aludni, én szintén azt terveztem, hogy elmegyek a szobámig és lefekszek, de aztán valahogy ebből annyi lett, hogy elaludtam a kanapén, úgy ahogy voltam. Aztán egyszercsak fölébredtem, és megfejtettem, hogy elaludtam a kanapén, 12:30 az idő és 10:30-tól jelenésem lett volna a Bhs-ben melóra. Szóval gyorsan fölkeltem és úgy ahogy voltam szépen besétáltam dolgozni 13 órára, elegánsan, 2,5 órás késéssel. Persze nap végén magyar módra 11 órát írtam érkezési időnek a sign in sheetre a 13 helyett, mert azért mégiscsak.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr211255780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kytin 2009.07.20. 23:49:02

Büszke vagyok rád Szofi:):):)
süti beállítások módosítása