Ez meg az

2009.05.07. 18:16

Írok nektek, mer a Balu itt sírt, hogy írjak má, szóval írok.

Igazából a múlt hét óta sok érdekes dolog nem történ, azon kívül, hogy megszereltem Deni biciklijét, meg a szauna is működik mostmár a gyurodában (valami okos meglocsolta vízzel, és az elektromos szauna azt nem szereti). Próbálok valami második állást találni meg albérletet, de ezekke la köcsög britekkel nem olyan egyszerű ám fölvenni a kapcsolatot.

Rent ügyben az van - azon kívül, hogy szerintem kicsit följebb mentek az árak -, hogy ha írsz nekik ímélt, vagy fölhívod őket és nem veszik föl, akkor bazsnak visszaírni vagy visszahívni. Van akire ráküldtem 3 ímélt és semmi válasz nem jött. Meg volt olyan is, hogy egy nap kétszer írtam SMS-t a landlordnak, hogy írja már meg, mennyi az albérlet meg a kaució, és az a köcsög csak másnab bírt válaszolni. Én nem tudom mi a fasz van ezekkel, de kb. 50% százalékos a válaszadási ráta. Van egy ilyen okos excel táblázatom, amibe beleírkálom a renteket. Az első részben azok vannak, amikkel föl kell venni a kapcsolatot vagy már meglátogattam őket, a második részben azok ,amik elkeltek vagy nem jönnek be, meg vagn egy olyan rész is, aminek az a címe, hogy "GECIRE NEM VÁLASZOL". Na most már ezt is tudjátok, hogy tartok rendet a rentvadászat közben.

Állás ügyben meg az van, hogy ugye ezerrel spammelek mindenkit és mindent CV-kel meg jelentkezésekkel, persze eddig nulla sikerrel. Ja, voltam a Bristol Airporton kedden 11:00-kor állásinterjún. Aszonták a check-in hall bal oldalán keressem Jackie-t. Mondom milyen cég ez vagy bolt vagy miafaszt keressek, aszondja a fickó, ennyi elég, ha Jackie-t keresem. Na kerestem, persze kurvára senki nem tudott semmit, szóval 9 fontot buktam a buszozás miatt.

Ma az volt a project, hogy Niki nyomtatott nekem CV-ket, aztán körbejártam a városközpontban az egy kupacban lécő állásközvetítő cégeket, osztogattam jelentkezgettem, meg minden. Volt gey gyönyörű sztori. Bemegyek az x-edik ügynökséghez, mondom "helógeci munkakell". Jön a kis helyes, fiatal szöszi csinos kis kosztümben, mondom vessél egy look-ot a CV-mre, föltolja a kis pornós-titkárnős fekete műanyagkeretes szemüvegét az orrára (akkor láttam, hogy egy kis pillangó is van a lábfejére varrva), átfutja a CV-t, aztán közli, hogy mi főleg office munkákkal foglalkozunk, neked meg hospitality (vendéglátás) experienced van főleg, próbáld a Blue Arrow-t (catering recruitment agency). Visszakérdeztem, hogy "do you think bazmeg?", és elraktam a CV-met amibe bele volt írva 2 év iroda meg behazudva 1 év hospitality és megköszöntem röhögve. Mikor kiléptem akkor gondoltam, hogy jó lett volna mondjuk együtt megszámolni azokat az éveket, aztán rákérdezni a valós indokra, hogy mér vagyok elküldve, de mindig utólag nagypofájú az ember.

Mostani melóval meg egybként az van, hogy mondtam a shop managernek, hogy figyejjé kéne apának több meló, mer ez így nem lesz jó. Másnap mondta, hogy elküldött két embert, szóval lesz több meló. Ebből az a tanulság, hogy én vagyok a főnök a vállalatnál, ettől még viszont kurvára nem tudom, hogy lesz-e elég melóm, mert szerintem nem, de majd meglátjuk.

Lassan megyek gyúrni, holnap meg meló délelőtt, aztán még a City Center boltjait bejárom valamikor CV-t osztogatni.

Ennyi van.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr371108528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu bácsi 2009.05.07. 23:43:11

Hát persze, Szofa! Hát mi más lenne a tanulság, minthogy te vagy a főnök a vállalatnál? Csak erről ne felejts el szólni annak a fasznak, aki azt képzeli, hogy ő a boss. Pedig nem. Haha.

Balu bácsi 2009.05.07. 23:45:46

Ja és még valami, itt az ideje, hogy átkereszteljük az oldalt Chippenham Tripről Bristol Deep Throatra. Vagy kompromisszumos megoldás lehet a Bristol MILF Hunting. Mi legyen, Szifi Szofi?
süti beállítások módosítása