Szar van

Címkék: munka rent

2009.03.15. 23:05

Most kicsit szarban vagyok. Szerdan koltoznom kell vagy hazarepulni. Mondom hogy jutottunk el idaig.

Penteken egesz nap Bristolban osztogattam a CV-ket meg application formokat toltogettem. Mindenhol az van, hogy nincs melo, most eppen nem keresnek uj embert, majd egy honap mulva fognak, vagy elvetve keresnek. Egy csirke gyorsbufeben azt mondtak kell melos, menjek vissza holnap. Szombaton visszamentem, kerdeztek meddig maradok, mondom 5-6 honap, azt mondja neki 2-3 evre kell ember, mer penz es ido betanitani. Krumplit meg csirket sutni, ocsem. Ezt sajnos buktam. A maradek idoben kiszortam meg egy adag CV-t, a ket nap alatt osszesen olyan 20-30-at talan.

Hazajottem, megfoztem a gulyast. Kicsit suru lett, meg sok lett benne a pirospaprika, emiatt edeskes lett, de egyebkent rendben volt. Befaltak, duplan is szedtek a vendegek is, megicsertek, jo vagyok.

Vasarnap reggel nem indult a laptop, behalt, nem jut el a BIOS-ig sem. Aki erti, annak jo, aki meg nem, annak eleg annyi, hogy nem indul. Szoval most az itteni gep lett behozva a szobamba (ezert nincs ekezet), hogy addig hasznalhatom, mert a gyerek le van tiltva a geprol egy hetre, mert tulsagosan tele van vele az agya.

Reggel mondta az anyuka, hogy hetvegen jon az uj au pair, szerdaig koltozzek vagy repuljek haza. Szoval most szar van. Probalok talalni kurva gyorsan valami helyet viszonylag olcson, ahova bekoltozhetek. Holnap felhivok par albit, meg talalkozok kedd este a bringas novel, aki 50/hetert kiadna egy szobat ideiglenesen. Meg varom, hatha hivnak melo miatt. Meg kozben keresek is.

Ha meg tudom magam huzni valahol jo aron, akkor ket honapig kint tudok maradni minimal koltsegen munka nelkul. Viszont kozben keresek ezerrel akarmilyen munkat, mert ha csak reszmunkaidos meg rovidtavu, akkor is keresek x penzt, es akkor meg tovabb kint tudok maradni.

Szoval most kurva bizonytalan minden. Par napon belul mennem kell vagy ideiglenes szallasra a bringas nohoz, vagy egy alberletbe, amit kiveszek. Munka nelkul nemtom kiadnak-e albit, ugyhogy meg egy kerdojellel tobb. Plusz ezerrel varom, hogy hivjon mar valaki munkaugyben, mert csak lesz mar valami eredmenye a kiosztott CV-knek. Nagyon remelem. Meg persze megy a melokereses. Most kezdjetek el szurkolni kurvara, ha eddig nem tettetek, mert most minden kockan forog.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr291004587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benito86 2009.03.17. 11:16:16

Kitartás Tomi,meglesz a sok CV eredménye!
Én örülnék is ha az öreg mamához költöznél,legalább lenne some sex(milf, v vmi durvább)!
süti beállítások módosítása