Melegparty

Címkék: party

2009.09.13. 22:09

Najó, eljött az ideje, hogy meggyónjak, és elmeséljem mi történt szerda este. Annál is inkább, hogy legyen hely a következő szerda esti Propagandás élményeknek.

Szóval az úgy volt, hogy megbeszéltük Ricardoval és Nakival (az új spanyol srác), hogy szerda este meglátogatjuk a Flamingo nevű melegbárt, mert 15 fontért all you can drink van egész este, az meg ugye nem rossz. Az este úgy indult, hogy elkezdtünk italozni, átjött Shelia is, aki ausztrál csaj és Ricado-val dolgozik, de aztán ő végül nem jött el velünk bulizni, szóval mentünk hárman, Ricardo, Naki meg én. Viszonylag korán értünk a helyre, még éjfél előtt. Majdnem nem engedett be minket a szekus, mondván, hogy még nem látott itt minket, de hálistennek előkerült a másik szekus is, valami nagy kopasz, az meg ismerte Ricardo-t mert már párszor össze akart vele jönni, de nem sikerült neki. Szóval ennek köszönhetően bejuthattunk. Igazából állítólag úgy volt meghirdetve a buli, hogy student party lesz sok-sok egyetemistával, ehhez képest volt 80% meleg, 10% hetero, meg 10% csaj, de azok meg a hetero pasijaikkal voltak. Szóval ez volt a felállás. Még a pultosok is melegek voltak, bár ez egy melegbárban valószínűleg nem meglepő. Nem voltak egyébként sokan, voltak harsány meg kevésbé harsány édibédi fiúcskák. Most így nem részletezném milyen egy melegparty, de ne rózsaszín tollakba bugyolált bőrtangás férfiakat képzeljetek el (Balu, tudom, hogy föláll), hanem "normális" vagy metroszexuális férfiakat, akik egy része tünci módon illegeti magát, másik része pedig konszolidáltabban gesztikulál, beszél és mozog. Azon pedig nem kell meglepődni, ha két pasi erotikus táncot lejt a táncparketten, mert hát az természetes.

Lényeg a lényeg, egyből betámadtuk a bárt, 5 perc alat megittunk 10 piát, hogy aztán csak szinten kelljen tartani a dolgokat. Ittam red bull vodkát, cidert, whiskey kólát, rum kólát, ami jött. A zene az teljes mértékben változatos volt, blokkokban jött az indie rész, a 90-es évek slágerei, a pop, a rock, meg minden. Igazából teljesen jó party volt. Ricardo össze is szedett valami raszta négert, arra emlékszem, hogy együtt elindultunk haza, aztán arra, hogy a körforgalomnál vagyunk, aztán meg arra, hogy Ricardo szobájában hárman és majdnem belementem abba, amit hallani akartok, de hálistennek időben közöltem a srácokkal, hogy gyerekek ez nekem nem fog menni, szóval magukra hagytam őket. A legközelebbi emlékkép, hogy valami miatt vissza mentem a szobába, már nemtom mér, és éppen kutyában ment az akció. Másnap mondta Ricardo, hogy kurva fáradt, mert egész este nem tudott aludni, mer a néger nem hagyta.

Na, erre emlékszem. Legözelebb szerdán vagy Propaganda, vagy Mr. Wolf's-ban spanyol party. Homoerotikus élményekkel valószínűleg nem fogok tudni szolgálni, nem is szándékozom, helyette lopok mondjuk kindertojást vagy valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr291379972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu bácsi 2009.09.17. 15:58:09

Shocking commercial. Csak nem tudom, ki a célcsoport. Jövőre Szofa is felvonul a meleg méltóság napján, az tuti.
süti beállítások módosítása