Black counting

Címkék: kultúra

2009.05.01. 15:28

Kitaláltam egy új csapatjátékot, az a neve, hogy black counting. A pálya a Grosvernor Road és a Wilder Street vonala. Két csapat van: a fehérek és mindenki aki nem fehér, szóval valami egzotikus színben pompázik. A szabályok kurva egyszerűek, pontosabban csak egy van: aki többen van, az nyer.

Ma reggel valamivel 7:30 után, munkába menet a két csapat lejátszotta az első barátságos mérkőzését. Az állás folyamatosan kiegyenlített volt a fehérek javára, végül elég durván, 29-8-ra elgyepálták a feketéket. Tanulság: a néger (meg minden kevert) lusta fölkelni és dolgozni menni.

A délutáni, második mérkőzés sokkal izgalmasabb volt. A fehérek erőteljes fölénnyel nyitottak, lévén kurva sok fehérember dolgozik bagózik a Wilder Street elején lévő irodaház tövében. Aztán az árja faj igencsak kezdett elhúzni. Olyan 30-8 tájékán, és a Brigstocke Roadig szarul állt az egzotikus csapat, már majdnem föladták a játékot, de titkon bíztak a Brighton Streetben, valamint az annak a sarkán álló dílerkocsmában (hátha már fölkeltek a dílerek). A számításaik bejöttek, négerek hada erősítette őket mind a fent említett utcában, mind a kocsma előtt. Innentől kezdve ütemesen elkezdtek felzárkózni a feketék a Grosvernor Road mentén, majd át is vették a vezetést. Ugyan volt egy építkezés, ahol a fehér munkások megpróbáltak ledarálni valamit az addigra elszenvedett hátrányból, de végül a néger vezetést megerősítette a díler taxisok hada, meg a haverjaik az utcán. A szoros meccs végül a mindenféle színűek győzelmével zárult 78-66-os végeredménnyel.

Köszönjük, hogy velünk szurkoltak!

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr701097407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu bácsi 2009.05.03. 21:03:28

Ezt a játékot idehaza is lehet folytatni, legfrissebb adatok a VIII. kerület szívéből egy laza szombat délután: 671-234 Brazília javára. SZofi meg is dicsérlek, parádés a tudósítás, jót röhögtem!

Balu bácsi 2009.05.07. 00:28:17

Szofi, van egy rossz hírem. A Black counting-os szösszenet kurvajó, de ez még nem jogosít fel arra, hogy egy hétig ne írjál blogot. Szóval pörögj fel, cimbi, ne hagyd, hogy befáradjon a cucc! Üdv, Balu

LOVELY GUY 2009.05.07. 15:23:16

Rég nem kommenteltem, szal ezt most pótlom. Egyrészt az angliai bulik maradványai szombat, vasárnap reggeleken témához:

ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=cardiff

Másrészt meg a black counting játékot egy szűkebb réteg számára módosítottam. Végigmegyek a folyosón és GayCounting-ot tartok. Holnap nyomok is egy mérkőzést és beszámolok róla! :)

Szofo Mofo 2009.05.07. 17:51:22

@LOVELY GUY:

Cardiff itt van egy köpésre. Itt azért annyira nem súlyos a helyzet, de lehet hasonlókat látni.

Itt voltatok, láttátok ti is Atesszel, hogy ezek krumplit meg hamburgert zabálnak és szétdobálják a szemetet. Igen Viktor te is ettél, az hogy nem emlékszel rá, mert _fáradt_ voltál, az nem jelent semmit.

Viktor, nemtom vágod-e, de a Black Counting licenszéért és a műsor módosításáért fizetni kell. Lehet Petersbrauban is, de olyan habja legyen, mint a Guiness-nek Angliában.
süti beállítások módosítása