Ez meg az

Címkék: rent napi rutin angliában minden jobb

2009.03.26. 14:16

Sikerult belepni ebbe a szarba, ugyhogy megint irok. Az van, hogy itt fogok lakni majus 20-ig, amig meg nem jon Deni fia messzi Amerikabol. Mert olcso, es igaz, hogy a macskaulos tema olcsobb lenne, meg lenne ZUHANY, viszont ezt azzal a csellel kerulom meg, hogy biratkoztam egy konditerembe, ahol nemcsak gyurni lehet, hanem ZUHANYOZNI is. Meg van szauna, 31  font az elso honap utana 15 havonta. Meg a hulyenek is megeri, kb minden nap oda fogok jarni, szetgyurom magam, de csak azert, hogy ZUHANYOZHASSAK. Ma megyek eloszor gyurni meg ZUHANYOZNI.

Szoval ez a tulelesi terv majus 20-ig. Utana meg kiderul. Kozben majd beindula melo is, lesz zse, lehet kolteni, inni meg bulizni szolidan. Mar csak az a kerdes, hogy kivel...

Egyebkent fogytam kb 5 kilot, ugyhogy lassan mar nem dagadt lany vagyok, hanem jo csaj, amolyan igazan golyoerett.

Tegnap vettem gyurodaba jarni egy Nike meg egy Umbro rovidgatyat, meg mashol egy zsirjo pulcsit, fizettem osszesen 12 ezer valahanyszaz forintot, szoval szevasz Magyarorszag, mashol ezek ennyibe fajnak negyszeres fizetesert. Cipot is fogok kb. 6-8 ezerert.

Holnap megjon a laptopom is a szervizbol, szoval vegre lesz normalis irodam meg infrastrukturam az internethez (szar dolog a fuggoseg). Egyebkent tegnapelott delutan visszaigazolta a szerviz, hogy megjott, ma delben jott a level, hogy holnap kuldik javitva. asszem ez szolgaltatas, szevasz Magyarorszag, itt igy mennek a dolgok. Most mar egyertelmu, hogy Angliaban minden jobb, ahogy a Jakab is megmondta.

Egyebkent ha akartok, lehet jonni max 2-3 fos turnusokban. Egy turnust mar sikerult leszervezni erre a hetvegere (Viktor, Atesz), a tobbiek verodjenek csapatokba, aztan kitalalunk valamit. ZUHANY nincs, de mindenkit megtanitok vodorrel furdeni ingyen. Fiuknak elmeleti kepzes, lanyoknak megegyezes szerint gyakorlati oktatast is vallalok. Csak most, csak nektek, csak Bristolban.

Aki tudja Sas Istvan telefonszamat, ne tartsa magaban, mer kell a Virag Tibinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr411026968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOVELY GUY 2009.03.26. 15:25:50

na szofa készülj, holnap jövünk és szétcsapunk!!! szeretnénk egy kis ungárisse wirtust vinni bristolba, a többieknek lesz mit olvasni hétfőn a munkahelyen, feldobjuk ezt a vánszorgó blogot... :)

mogyiasomogyi 2009.03.26. 15:41:52

Szofikám, nyomd csak keményen. Kicsit Big Brother feelingje van ennek az egésznek, csak nehogy kiszavazzanak :)
Blogfüggő lettem!
Kukli csak egyetérthetek. Megszépíted a munkanapjainkat :)
süti beállítások módosítása