Van munkam!

Címkék: munka rent

2009.03.24. 19:27

Vegre kaptam melot. Hihetetlen. Mondom hogy volt.

Hetfon elmentem Sales Assistant allasinterjura a JobCenterbe. West Cornwall Pasty Company a ceg, ami ilyen kajakbrit piteket arul mindenfele cuccal toltve. Szoval elmentem, beszeltem a csajjal, aki jugoszlav szarmazasu, es annyit tud magyarul, hogy koszonom, mert az anyja beszeli a nyelvet. Beszelgettunk, jo voltam, mondta, hogy este egyeztet a shop managerrel, es ha hivnak, akkor holnap be kell jonni masodik korre.

Delutan meg Nikivel beneztunk a Thistle Hotelba, ahol talan kaphattam volna melot, de persze kiderult, hogy kurvara nem, erre nem is vesztegetem tovabb a karaktert. Ezutan pedig elmentem a macskas novel talalkozni, akinek a hazaban lakhatnek ket kandurral, amig o negy hetig nyaral indiaban. Beszelggettunk, ize-mize, jovo het kedden kellene koltozni, 40 fontot ker hetente, en meg mondtam, hogy legyen harminc, aztan vegul abban maradtunk, hogy talan lehet 35 is, meg at kell gondolnom, mert uigg a munkatol a mostani olcso helyemtol, meg satobbi. O is meg atforgatja az agyan, mert van par jeloltje, es szerdan hiv, hogy akkor most mi van. Addig ki kene talalnom, hogy akarok-e olcsobban lakni negy hetig egy sokkal jobb hazban, sokkal jobb kornyekel, ZUHANNYAL, vagy maradok itt egy picivel dragabban, kemeny aggyal, zuhany nelkul, koszban, viszont garantalt tarsasaggal. Amostani helyemen majus 20-ig lehetnek, mert akkor jon vissza Deni fia. Szoval az eleg hosszu ido. A macskasban meg csak aprilis 25-ig, aztan tiplizni kene valami flatshare-be.

Na aztan hazaertem, es csorog a telefon, folveszem a shop manager az, aszondja holnap interju. Ha mondom gecijo, ott leszek, ez a melo ez kell nekem, muszaj megkapnom.

Ma elmentem interjura, beszelgettunk, aszongya oke, part-time melot tud ajanlani, heti 20-30 ora, jovo heten fizetett (utazas is) trening Bath-ban, utana levo heten nyilik a bolt Bristolban, es indul a melo az uj staffal. Ha bevalok, akkor 1 honap mulva, mikor nyitjak a masodik boltot a varosban, akkor garantal nekem egy teljes munkaidos allast az uj helyen. Mondom okepersze jo lesz az. Kezembe nyomott par papirt, amit holnapra ki kell toltenem, mert megint van egy talalkozo, ahol ott lesz az egesz uj staff, kicsit beszelgetunk, megismerjuk egymast, jol leszunk. Szoval baszod van melom, meg akkor is kurva jo, ha reszmunkaidos, most mar csak hajtani kell, hogy jol menjem a bolt. Kiszamoltam, 20 oraval szamolva, adot levonva siman fedezi a mostani alacsony megelhetesi koltsegeimet, plusz jut egy kicsi pubra is. Ha meg 30 orat szamolok, akkor kedvemre bebaszhatok minden hetvegen.

A melo oromere bementem a Full Moon pubba hazafele menet, mert megfogadtam, ha kapok melot, akkor itt leguritok egy sort. Gyerekek itt a Guiness-nek olyan selymes, kremes habja van, hogy hubazmeg. Es csak 3,20. Az a vicc, hogy a Heineken dragabb.

Ami a dilemma most, hogy menjek at a macskas hazba jobb korulmenyek koze, olcsobban, tarsasag nelkul, vagy maradjak itt szar korulmenyek kozott, de garantalt tarsasaggal. Bar ha megvan a melo, akkor ott ugye napkozben kell majd beszelnem, szoval akkor is fejlodik a kis angolom, de hat megiscsak egyedul ulnek estenkent, itt meg van aki pofazik hozzam, akkor is ha nem kene. Egyebkent most azt vettem eszre, hogy egyre inkabb kezdem megszokni az itteni beszedet. Szerintem miota idekoltoztem Bristolba, fejlodtem annyit, mint Chippenhamben osszesen. Szoval ha ezt nezem, csak ki kene itt huznom meg egy darabig. Max beiratkozok az egyik helyi konditerembe, ami egyebkent olcso, mert minden szamitogep vezerlesu, es nincs staff. Ez azert lesz jo, mert mindennap oda fogok jarni, de nem azert hogy eros legyek, hanem mert lehet zuhanyozni. Viszont kurva izmos leszek mire hazajovok.

A blog most kicsit takarekon lesz, mert itt most Linuxot tudok hasznalni kb a jovo hetig, amikorra megjon vegre a szervizbol a laptopom. Es ez a Linux valahogy szar, nem bir egy csomo weboldalt, elszalla rakba, ha bongeszek. A blog.hu-val is hadilabon all, most orulok, hogy sikerult belepnem.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr171023160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexa.b 2009.03.28. 23:59:24

Gratula, Szofi, nagyon ügyi vagy!!! :)
süti beállítások módosítása