Most akkor tényleg irány Bristol!

Címkék: munka rent

2009.03.18. 20:55

Hetfon turtam a netet rent meg melo utan. Kedden reggel kilenckor kezdtem Bristolban, hogy megnezzem az elso albit. Aztan menet kozben meg hivogattam par kontaktot allashoz, szetszortam varoszerte a kimaradt boltokba a CV-imet, meg megneztem par rentet es az idos nonel (Dani) fejeztem be a napot.

Melo ugyben az van, hogy egyszeruen a belvarosban kb. nincs tobb olyan bolt, uzlet, hotel, kaszino, amelyiknel ugy erzem, hogy lenne eselyem dolgozni, de ne adtam volna be a CV-met. Szoval kb. elfogytak a lehetosegek, most varok. Mondjuk par helyre meg beadok par jelentkezesi lapot mar a bristoli cimemmel, meg online is jelentkezek meg nehany helyre azt csumi. 2-3 het mulva meg kezdek ujra CV-t szorni az osszes helyen. Ez a taktika.

Egyebkent van egy olyan erzesem, hogy itt idegenajku most nem kap munkat. Egyreszt volt olyan, hogy azzal raztak le telefonon, hogy "it`s gone", magyarul a munka elkelt, meg van olyan is, hogy szimplan nem is hivnak vissza. Maximum a CV-det lehet otthagyni helyeken, de mondjuk szerintem semmit nem er a masik 50 CV kozott, amibol 40-nek angol a tulajdonosa. Merthogy itt az van, hogy a lengyelek mennek haza, mert szar, allitolag a magyarok is. Es a BBC kb ma egesz nap azzal foglalkozott, hogy a munkanelkuliseg atlepte a 2 millios kuszobot, amire 1997 ota nem volt pelda. Szoval jo itt a helyzet.

Rent ugyben az a konkluzio, hogy a belvaroshoz kozeli szobat kell talalnom, mert nincs kedvem berletre kolteni, szoval gyalogos kozlekedesre rendezkedek be. Amiket kedden neztem, azok vagy messze vannak, vagy nem ernek annyit, amennyiert adjak oket, szoval a legoptimalisabb megoldaskent Dani-nel fogok lakni, holnap este koltozom. A belvaros 15 perc seta, rohadt olcso is, mert 50 font hetente + 20 deposit, mig az alberletek 60-70-tol indulnak amihez hozzajon havi 40-60 szamla, meg 1 honap (240-300) deposit. Majusig ott tudok maradni, amig haza nem jon a fia, aki most Del-Amerikaban utazgat. Csak ketto baj van: az egyik, hogy nincs zuhanz, es csak kadba lehet furdeni, azt meg utalom es nem vagyok benne rutinos, de hat ez van, a masik meg, hogy sotetedes utan csak feka van az utcan es a dilerek allnak a haz elott. Ezt akkor kozolte a csaj, mikozben ragyujtott egy kis hasisra. :) Nem kell megijedni, egyebkent tok normalis, nyitott, kozvetlen, szoval annak ellenere, hogy segelyen el allami lakasban, nem lecsuszott alkoholista drogos. :) 55 evesen bohem es fiatalos. Jo arc.

Egyebkent a masik albi, ami sanszos bekoltozesre, ott van tole 15 meterre, csak az meg nem koltozheto. Ket angol dj srac lakik benne, akik dnb-t jatszanak. :) Szoval csabito. Igazabol ossze kene veluk spanolni bekoltozes nelkul akar, mer az idos nonel olcsobb lakni. Viszont ott meg helyben lenne a buli. Ezen meg elcsamcsogok.

Az itteni anyuka meg tok jo arc, annak ellenere, hogy szerintem mar szabadulna tolem: atutalt nekem 100 fontot erre a hetre, pedig ezen a heten mar nem is kellett foglalkoznom a gyerekkel, csak azzal, hogy talaljak szallast.

Osszegezve az van, hogy holnaptol a bristoli getto szelen fogok lakni rohadt olcson es ideiglenesen maximum majusig. Kozben keresem a melot, meg az albikat, ahova tovabb tudok pattanni idovel. Probalok szocializalodni, amennyit csak lehet, asszem eljott ennek az ideje. Aztan ha elfogy a penzem, hazajovok. Max. 2-3 honap, ha nem jon kozbe melo.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr811010620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mogyiasomogyi 2009.03.19. 07:59:34

Szofikám, mitől lenne lecsúszott a csaj (már a druszám). Te írtad állami lakás, biztos fizetés (segély: kvázi no meló, egy csomó szabadidő), még hasisra is jut, a fia jó helyen lóg (dél-amerika), és most még kap egy kelet-európai albérlőt is :D
Ez maga a paradicsom :D
Vigyázz magadram, és ne hagyd magad mutasd meg az ánélusoknak, hogy azért is találsz melót.
Részemről sok sikert hozzá.
süti beállítások módosítása