Verdamosás

Címkék: munka napi rutin

2009.02.21. 20:26

Ma fölkeltem szépen kényelmesen 10 után, kajáltam, kicsit pakoltam a konyhában, aztán semmi extra, mivel ma szabadnap van. Volt itt a takarítónő (heti kétszer jön), meg egy srác, aki kiganézta a kertet. Most már kultúráltabban néz ki. Délután kérdezte a nő, hogy nincs-e kedvem egy kis házimunkához, mert most a holnapi szülinapi ebédjére nagy rendrakások meg takarítások vannak. Na, hát mit mondjak ilyenkor, persze hogy van. Mondta mossam le a két kocsit (egy A Merci meg egy Toyota RAV4), darabonként 5 fontért. Elkezdtem, lesikáltam, kerékcsutakolás, ablakpasztázás meg karosszéria, elvoltam velük 4 órán keresztül. Mikor végeztem mondta, hogy good job, mondtam kösz, és adott összesen 20 fontot a 10 helyett. Szerintem jó biznisz volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr77957151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOVELY GUY 2009.02.22. 14:36:30

na szofi én azt mondom az olvasottak alapján, hogy akkor jársz a legjobban ha maradsz és mindan nap lemosod hétszer a kocsikat. remélem sokat segítettem ezzel a gondolattal.
süti beállítások módosítása