Ismerkedőest

Címkék: party angliában minden jobb

2009.06.16. 03:56

Na ma kicsit összeismerkedtem a spanyol kolóniával. Pontosítanám a lakókat. Van 4 spanyol csaj (Paula, Pilar, Rocio, Saray), egy spanyol srác (passz), egy feka (Steve), meg az új angol gyerek (John). Asszem többen nem laknak itt, de bármelyik pillanatban bármi kiderülhet.

Na szóval ma Paulával lementünk egy sörre egy közeli pubba, ott találkoztunk egy másik spanyol ismerősével. Ott eldumálgattunk, aztán elindultunk haza, aztán az ajtónál találkoztunk a family (ők így hívják egymást) második felével, akik éppen egy koncertről jöttek vissza. Na aztán a nappaliban még vígadtunk egy kicsit, jött még 3 spanyol srác is. Csajoztam kolbásszal is, szóval elővettem a magyar cholito-mat (a spanyolok így hívják a kolbászt), amit otthonról küldtek anyukáék és tálaltam. Egyből szerelmes lett belém az összes spanyol csaj, ez teljesen nyilvánvaló. Bristol tele van egyébként spanyollal. Az itteniek tök jó arcok, meg minden. Egy baj van, hogy két hét múlva visszarepülne Spanyolba, és ha jól értettem csak az egyik srác fog itt maradni, csajok uzsgyi. Sajnálom, mert Steve annak ellenére, hogy gecire nyomja a néger spanolást mindenkivel, kicsit a maga világát éli, az új angol srácot meg próbáljuk beinvolválni, de eddig mindig kimentette magát. Na majd betöröm én. Meg hamár ezek a spanyolok elmennek, remélem jó arcok kerülnek a helyükre, akikkel lehet szocializálódni, mert ezekkel aztán lehet az tuti. Holnap megyek velük spanyol partyra, jövő héten megnézzük a Banksy kiállítást a Bristol Museumban, ami kicsit odabasz, szóval ezt nagyon várom. Na meg lesz itt sok búcsúbuli meg minden szar. Meg kb. akármi, mer ha azt mondod, hogy menjünk partyzni akkor megyünk partyzni, kb. ennyi. Nem mint az angolok baz.

Konklúziónak talán annyi, hogy a legjobb dolog, ami történhet veled Angliában, ha nem angolokkal kerülsz össze. Szóval Angliában minden jobb...

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr551188010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása