Na srácok, végre elment ez a két semmirekellő, szutyok kelet-európai, vissza a szánalmas kis országukba, szóval most van időm összefoglalni, hogy mi is történt itt a remek, fejlett Egyesült Királyságban a hétvégén.

Péntek éjjel 1:20-ra ideértek persze már nem szomjasan, úgyhogy a kezembe is nyomtak rögtön egy kis Bacardi-kólát. Fölmentünk a lakásra, ledobtuk a cuccot, ott még beficcent pár feles meg ilyenek, aztán 2-kor elindultunk egy közeli pubba, amit Deni javasolt. Félúton találkoztunk valami fekával, akit magunk között csak Sealnek neveztünk, mert állítólag volt vágás is az arcán, pedig szerintem meg tök nem. Mondta, hogy szar az a hely, menjünk vele, mert a barátjának van egy kocsmája a közelben. Na mondom fasza, a lakással szembeni kocsma volt az, tele fekával meg néhány fehérrel. Ez az amire mondta Deni, hogy annyira nem érdemes kipróbálni, mert érdekes arcok vannak azon a helyen. Lementünk ittunk jófajta Guiness-t, már elég jól voltunk ahhoz, hogy elinduljunk be a városba kb. hajnali háromkor. Össze-vissza kóvályogtunk mert sehol nem volt nyitva semmi, aztán fogtuk magunkat aztán olyan 5-re szépen hazajöttünk.

Másnap kis városnézés, aztán 16-kor beültünk a Park Streeten (helyi Váci utca) a Wheterspoon pubba, ami franchise hálózat, nagy, igényes, rengeteg finom sör van meg kaja, és tök olcsó. Szóval nagyon bejövős. Itt bedobtunk néhány pint sört, aztán hazamentünk lecuccolni meg kajálni. Vettünk jóféle virsliszerűséget a Tesco-ban, hát az konkrétan emberi fogyasztásra annyira nem volt alkalmas. Lehet szörnyülködni a képen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rutinosabban korábban indultunk otthonról, persze Seal pubjában kezdtünk, merthogy csak bedobunk már egy sört. Na az egy sörből több lett, meg valami indiai építési vállalkozó rumos kólára is meghívott minket, találkoztunk egy magyar arccal is, meg billiárdoztunk keményen a pincéban ingyen. Aztán éjfél körül úgy éreztük ideje lenne nagyon gyorsan továbbmenni, akkor beraktam a maradék korsó sört a zsebembe mert kellett az útra, és kiosontunk befelé a központba.

A központ tele volt emberekkel, csak a pubok tökre bezártak, a szórakozó helyekre 2 után sehova nem engednek be, akkor sem, ha lenne hely, szóval megint az volt a program, hogy össze-vissza kóvályogtunk, hogy találjunk egy kocsmát, ahol lehet egy sört inni. Kicsit elbeszélgettünk egy orosz biztonsági őrrel, hogy mi a rákért nem enged be, szegény mindig azt mondogatta, hogy menjünk már, mert ő most "busy", de mi csak nem mentünk, hát valami szórakozás nekünk is jár. Na aztán ennek amiatt lett vége, hogy a másik bejáratnál kitört valami verekedés, mert nem engedtek be néhány embert, fickó lekapta a pólóját, kezébe kerítettt egy vasrudat aztán jól betörte az ajtón az üveget, szóval végül bejutottak. Rendőrök villángyorsan kiértek, nagy pánik, emberek egy része elindult haza, pár arcot letartóztattak, mi meg már csak azért is fogtuk magunkat, és fapofával csak besétáltunk az immáron őrizetlenül hagyott bejáraton, hogy aztán a pultosok küldjenek ki minket. De bejutottunk, szóval Igor bekaphatja. Győztünk.

Na innentől kezdődött az egyébként, hogy mindenkit kérdezgettünk, hogy ugyan mondjanak már egy pubot, ahol lehet inni egy sört. Az éjszaka persze sör nélkül végződött kb 5 után, viszont hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk a britekkel kapcsolatban. Nagy részük olyan szinten sötét és fogalma nincs, hogy hol egy rohadt pub, ahol lehetne sört inni. Kb. annyit tudnak, hogy mászkáljál itt, aztán lesz. De leginkább le sem szarnak. Volt, hogy odamész, bocsi, kérdezhetek valamit, és meg se áll, megy tovább, úgy kell utána gyalogolni az embernek, hogy végre szóba álljon veled, de akkor sem áll ám meg, hanem megy tovább. Egyszóval ezeknek nagy része valami sötét, üresfejű bunkó, akinek semmi agya nincsen, csak beöltözik esténként a trendi cuccaiba, elmegy valahová bulizni, aztán hajnal felé betol az utcán valami kaját, és hazamegy. Valahogy egytucat mind, mindegyik ugyanolyan, csak úgy él bele a nagyvilágba, de valahogy fogalma sincsen semmiről, meg hogy miért is csinálja azt, amit, leszarja a másikat, és nem segítőkész. Persze akadnak pozitív kivételek is, de az este végső konklúziója ez. Meg az, hogy Sealnél mindig sokkal eredetibb arcokat és valódi hangulatot találsz, mint a belváros akármelyik ugyanolyan szórakozóhelyén vagy pubjában.

A másik érdekes észrevétel, ha mindenkitől vettünk volna drogot, aki kínált minket, akkor egy hétig biztos jól lennénk.

Holnap délután tréning Bath-ban, szóval kezdődik a meló, most pedig megyek kajálni. Kösz srácok, hogy kint voltatok nálam! Aki akar, jöhet még.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr901033923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexa.b 2009.03.30. 01:38:57

Kedves Szofoládé :)

Már majdnem megsajnáltalak, ezért tessék-lássék:

Pub and Bar Guide in Bristol A-Z:

www.whatsonbristol.co.uk/SubCategory/AZListing.aspx?Cate_ID=199


Late Bars and Clubs in Bristol:

www.whatsonbristol.co.uk/Late%20Bars%20and%20Clubs


Clubbing, Nightclubs in Bristol:

www.uk-clubbing-directory.co.uk/pages/do_city_listing.asp?cityname=Bristol


Remélem, ez elég lesz :)))

Qu!d 2009.03.30. 15:03:58

Bődületesen néz ki ez a cucc...Talán felejthetnéd kicsit a Tesco Value termékeket:D
süti beállítások módosítása