Csak a Cobrának kellek

Címkék: munka napi rutin

2009.03.12. 22:32

Na, gyerekek, csak pár szóban. Ma kb. annyi volt, hogy felhívtak egy másik cégtől (Krishna Worldwide), hogy menjek már be állásinterjúra. Most utána gugliztam, hát ez is a Cobra Group tagja, úgyhog ide se fogok elmenni. Viszont holnap reggel bezúzok Bristolba, Niki tök rendes, mert kinyomtat nekem a munkahelyén annyi CV-t, amennyit nem szégyell, és azzal majd jól körbejárom az összes létező hotelt, pékséget, burgerest, autómosót, bordélyházat. Aztán vagy lesz valami, vagy tényleg nem tudom. Hazamenni nem fogok. Egyébként behazudtam az önéletrajzomba, hogy 2006-ban dolgoztam a Lake Balatonon a Fapuma Restaurantban.

Ma délután megint játszottam valamit a kölökkel. Most ilyen tolvajosat. Kb. az volt a koncepció, hogy raktunk a zsebünkbe szép köveket, kardoztunk, és ha megütött, akkor 5 másodperce ledermedtem és ő kilopott egy követ. Persze én sosem tudtam őt ledermeszteni, de mondjuk le is szarom. Kb. félálomban asszisztáltam, hadonásztam kicsit a karddal, meg hagytam, hogy szedegesse ki a köveket a zsebemből, azt csá. Örülök, hogy le tudtam beszélni a trambulinon ugrálásról, mert azér az mégis betett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr52999060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOVELY GUY 2009.03.13. 09:17:15

na Szofa, rég nem olvastalak, meg nem iscommenteltem, de most bepótolom:

- a lassúfőzőbe nem tortilla került reggelre hanem tortellini, és azzal a szerkezettel az elhullot macskákat hasznosítják újra

- az arany ötvenes, biciklis, papucsos nő minden bizonnyal jó kis milf, esetleg gilf! szszszsz ebből az következik, legalábbis ha lehet hinni a low budget pornók sztoriknak

- hamár szszsz, akkor reagálnom kell a kislányra is: szszszszszszszszszszszszszszszszszszszsz

- sajtbi itthon is van, sőt mindenhol a világon, ahol nincs az már nem is a világ része (az argentin kisváros, ahol 2 hónapot voltam tehát pl nem az)és lehet dupláét csinálni kettőből, a technikát majd egy részeges hajnalon megtanítom az oktogonon

- albérlet: hülyevagybazmeg?! 4 csaj benne van az árban és csak 50 font? ennyit úgyis elkurváznál! Amúgy tényleg, össze kell jönni valamelyikkel, nem gáz ha gáz, jól kihasználod, megtanulsz angolul tőle.

- "asszisztens tulajdonos" ez azt jelenti kapsz egyet, ami a te tulajdonod? mert akkor már csaj sem kell! :))) Egy intenzív fejkötözés élményért mit nem adnál mi?

- és végül, szerintem alapíts piramisjátékos céget, és használd ki a magad fajta CVvel házallós munkáért sírós keletieket. ja és kanadában is volt önkiszolgálós pénztár, de ott a hardware storeben, tehát traktort is lehetett így venni, azért ott szerintem elgondolkoztál volna a tolvajláson!!! :)

Szofo Mofo 2009.03.13. 21:35:28

@LOVELY GUY:

- Tortilla javítva.

- Akkor az ötvenes, papucsoshoz majd úgy kel menni beköltözni, ha megszorulok, hogy kamerával a kézben, amatőrpornónak indítva?

- A kislányok nagyon jók, de a bristoli csajok még jobbak.

- Az tény, hogy a dupla sajtbi nem veri a bebaszva Oktogonon összeszerelős dupla sajtbit. Ugye az élményfaktor erősen hiányik.

- A négy csajos albérlethez csak egy meló kell. Rajta vagyok.

- Ez az asszisztens tulajdonos ez kb olyasmi, hogy még nem vagy igazi tulajdonos, csak gyakorló tulajdonos. Vagy én nemtom. Kapják be mind.

- Egy traktor beütnék hagymának az önkiszolgálós pénztárnál. Jól nézne ki, hogy vettem 3 tonna hagymát. Az idióták meg beszarnának, mert egyből mínuszban lenne a készlet.

alexa.b 2009.03.15. 19:16:20

Na és hogy sikerült a gulyás? Sikered volt? :)
süti beállítások módosítása