Hajnali katonásdi

Címkék: napi rutin

2009.02.17. 01:24

Ma úgy keltem 8 előtt kb 2 perccel, hogy anyuka kopog az ajtómon (nem azért srácok, nem...), hogy elmegy, a srác meg ugye itthon van, mert egész héten szünete van. Namost akkor ott egyből félálomban, hogy azt se tudtam mi van, jöttem ki, oszt pechemre a gyerek pont berántott egy jófajta Mag Warriors, überbrutál űrkatonás harcbajnokságba. Szóval így pislogok, azt közbe csak nyomom rendületlenül a selejtezőt, a középdöntőt, meg a döntőt. Hááá-dzzss, dzs-dz-dzsss-dzsáááá, hhhhssúúúúúúú-sshhá. Na, kb így kell játzsani a katonákkal, most már ezt is tudjátok. Nem nagy tudomány, csak utánozni kell azt aki nálad jobban vágja, és éppen lealáz. De há had nyerjen. A kocsmában majd én iszom az asztal alá, és akkor meg van az egyenlítés.

Szóval így keltem, azt utána jött a konyhakidzsuvázás. Olyan proaktív voltam, eltakarítottam a mosogató melletti kis fakkból a szerintem évek óta rakódó mindenféle izéket. Egész furcsa dolgok voltak ott, szerintem már éltek is. Aztán lesikáltam a tűzhelyet is, nemtom mi van velem. Nem bírtam nézni, hogy ragad a kosztól. A következő a mosogatógép lesz talán egyszer.

Aztán békésen beültem a nappaliba, míg a gyerek gyilkolta a bitkatonákat a monitoron, oszt neteztem. Főztem ebédet is: tésztát a valamilyen szószhoz, amit anyuka megfőzött ebédre (szokás szerint ízetlen, de megsózva lett neki az is). Kemény vagyok. Csak szólok, hogy van, aki már el akar venni emiatt.

Na, kb. ennyi volt a nap. Holnap nyitok bankszámlát, hogy legyen miről fizetni a sport centrumban a havidíjat. Viszont kéne vennem rövidgatyát, de ezeknél itt csak focicsapatosak vannak, és azon filózok, hogy a Manchesteresben, a Liverpoolosban, vagy a Chelsea-sben nem vernek össze itt dél-nyugaton...

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr27947817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOVELY GUY 2009.02.17. 11:17:11

szofi!
ha így folytatod mégiscsak azt kell mondanom jól cselekedtél, hogy felmondtál az Oglidzsínél. Hazajössz baszod, nálunk tuti helyed van bejárónőnek, ha akarod, és persze rendesen dolgozol, adok ajánlólevelet, és mehetsz máshova is dzsuvázni.
a gyereknek meg néha mutasd meg ki az úr, mert a fejedre nő. Javslat: szőnyegbe kell csavarni, és úgy megrúgdosni, vagy telefonkönyvvel símogatni a buksiját, de nem ám holmi chippenhamivel, Anglia összes jellópédzsisszel, az már elég vastag. Ez a két módszer az egyik kollégám szerint a szerbeknél bevált, a fájjon de ne látsszon kategóriában. Javaslom tisztázzátok kinek hol a helye, még most az elején...

LOVELY GUY 2009.02.17. 11:19:11

ja és két zsírcsászárság, ha nem tudnál magaddal mit kezdeni:

armorgames.com/play/3141/super-stacker-2

mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf


vigyázat! függőséget okoz!

alexa.b 2009.02.17. 18:10:15

Ha így takarítasz és főzöl, akkor légyszi kérd meg a kezem! :)))) De előtte írjunk egy házassági szerződést, hogy ez 3 év múlva sem változik meg :)))
süti beállítások módosítása