A leszbók a legjobbak

Címkék: party

2009.09.27. 21:12

Minden szerdán melegpartyba járunk, de már a múltkor se oda akartam menni, hanem Propagandára, de aztán csak a Flamingo-ban kötöttünk ki, mer sok buzi heterót győz. Ami igen zsír, hogy most már van student card-om, szóval 15 helyett már 10 fontért ihatom szárazra a pultot egész este és közbe stírölhetem a sok cicafiút meg a maréknyi leszbó csajt. Merhogy az a tucat csaj, aki odajár az vagy langyi vagy a barátjával jön. Múltkor csak kicsit lettem szerelmes egy szőke csajba, beszélgetünk kicsit, erre odajön egy másik csak és telibe smárolja. Mondom ez mi volt? Aszongya a barátnője. Pászmekk! Ezen a héten meg szerdán nagyon durván szerelmes lettem egy gyönyörű csajba, Mayának hívják, dobol és úgy néz ki mint Penélope Cruz és az egész estét átdumáltuk, de persze ő is leszbó a rohadt életbe. Szóval az a misszióm, hogy megtérítsem. Most már szükségem van valami heteró partyra mer ez nem frankó, hogy a jó csajok mind langyik. Szóval ma irány az Mbargo, ahol 6 fontér mérik az üveg bort.

Erre a student cardra visszatérve meg annyit, hogy ez valami gecijó dolog. Majdnem az összes party-ra olcsóbb valamivel a beugró vele, a boltokban meg 10-20 százalékos kedvezményeket adogatnak vele. Látszik, ez itt a világ legjobb országa.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr541411504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu bácsi 2009.10.04. 19:57:11

Szofi! Ha nem vezeted a blogot becsületes gazdagréti fiatalemberhez méltó módon, akkor bizony megnézheted magad, feljelentelek! Bebörtönöznek majd jól! Szégyent hozol Gazdagrétre, nem hiszem, hogy Lenke néni meg Taki bácsi hó végén összedobná az óvadékot...
süti beállítások módosítása