Na csutortok este attelepultem az idos nohoz. Kb. ejfelig beszelgettunk a britekrol, bevandorlokrol, pubokrol, fuvezesrol a fiairol meg Magyarorszagrol is. Sokat pofazik es erdeklodo, szoval lehet vele beszelgetni sokat, ami jo. Mellette meg segitokesz, ad tanacsot, hogy hova lehet menni pubpa, meg mondta, hogy majd mutat is parat meg ilyenek.

A szallas az viszonylag okes, azt leszamitva, hogy it is kosz van, de ez tenyleg brit hagyomany. Ebben a Niki is megerositett, ma delelott vele voltam a varosban, es megosztottuk egymassal a kultursokjainkat. Az egyik a koszban eles: eszukbe nem jut takaritani, de a legjobb, hogy nem is tudjak, hogy hogyan kell, mert vagy takaritono jar hozzajuk, vagy nem takaritanak. A masik ez a vicces kert-mania. Itt a varos kozepen is hazak vannak es nem lakasok, es mindegyik hazhoz artozik egy kertnek nevezet ize. Ez ugy nez ki, hogy van egy kis hatso udvar, ami vagy be van szorva kaiccsal, vagy le van betonozva, vagy pedig burjanzik benne a gaz, talalhatsz benn nehany haromlabu szeket, egy 10 eves rozdas asztalt, meg szemetet akarmelyik sarokban tetszoleges mennyisegben. Na ez a brit kert. Megkerdeztem a not, hogy miert van mindegyik haznak kertje, es mondta, hogy azert mert a britek nagyon szeretik a kertjeiket, meg hogy a viktorianusok azok olyanok voltak, hogy gyujtottek a novenyeket a vilag minden tajarol, es hogy ez a kerseretet ez nagyon jellemzo a britekre. Hat olyan a brit kert is mint a brit lakas. Nalunk a panelek kozot akarhol szebb kerteket talalok, mint itt.

Na de visszaterve a szallasra. Szoval kicsit koszos de ezen most mar nem akadok fenn, kadban vizetfrocskolve meg vodorrel magadra ontve furdeni szar, de ez van. Az agy kemeny, de ez van. Viszont olcso. Majusig jo lesz, hacsak nem leszek catsitter. Niki mondta, hogy honap vegetol valami kollegaja elutazik valahova egy honapra es addig kell valaki, aki lakik a lakasban es vigyaz a ket macskara. Megemlitett engem, ugyhogy lehet, hogy egyedul fogok lakni ket macskaval egy honapig, szoval lesz partykero, aki akar johet. :) Mar ha tenyleg macskaulo leszek, mert mondjuk a novel legalabb lehet beszelgetni, a macskakat meg max rugdalni lehet.

Na aztan tegnap bevasaroltam millio kajat. Napi harom fonttal kalkulalva volt 30 fontom, amibol kellett vennem kajat, hogy kitartson vasarnap estig. Jelentem, siman meg lehet elni napi 3 fontbol. Vettem annyi fagyasztott pizzat meg kajat meg kolbaszt, hogy nem fert be a fagyasztoba, meg foztem magamnak 1 kilo marhahusbol bolognai szoszt, ami szinten megy fagyasztani. Ebbol a mennyisegbol tobb mint 10 napig fogok kajalni, az tuti. Mellesleg egy reszet a szomszed szomaliai orzi a fagyasztojaban mert ide nem fert be. Szoval ezentul az lesz a gyakorlat, hogy heti ketszer jarok Tesco-ba es egyszerre kevesebbet vasarolok.

Egyebkent delutan elegge melyponton voltam, mer ugy itt vagy egy idegen orszag idegen varosaban munka nelkul egy ideiglenes lakasban. Van x penzed ami eleg y ideig, nem tudod kapsz-e majd munkat, vagy mi van. Meg kell szoknod az uj szallast, a kemeny agyat, a frocskolos furdest, nincs egy stabil pont az eletedben, csak a bizonytalansag. Aztan nekialltam bolognai szoszt fozni, az jot tett. Este atjott egy baratnoje Deninek: 70 eves nagymama, aki motorozik, de a motorja mindig lerobban. Szoval atjott, ettunk a bolognaibol, ami izlett nekik, aztan beszivtak. En meg ott ultem egy 55 es egy 70 eves no kozott, es passzoltam tovabb a spliffet, mert par slukkot en is leszivtam, de annyi eleg is volt.

Jovo het penteken lesz Groove Rider, Optical es Bad Company tolem 10 percre a Blue Mountainben. Aki nem erti annak elmondom, hogy otthonra ok egyenkent jonnek es evente, itt meg csak ugy 3. szulinapja lesz a clubnak es mindharman fellepnek. A mellette levo clubban meg valami ellenbuli valoszinuleg hasonloan illusztris nevekkel, de nekem egy sem remlett.

Vegere itt egy video a lakasrol:

 

Hetfon megyek valami Sales Assistant allasinterjura a Job Centerbe, de valoszinuleg semmi eselyem, aztan delutan otkor meg a Niki megbeszelt nekem egy randit egy szallodai ismerosevel, hogy lehet hogy beferek a rendezvenyes csapatukba, ami ideiglenes melot jelent, de hat az ugye kurva jo. Szoval megint lehet drukkolni, ha nagyon unatkoznatok otthon, a szarorszagban, mert itt a briteknel minden jobb. Megmondta a Jakab is.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr101016619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HabcsókEszter 2009.03.21. 21:18:44

Kitartás Szofi! Elkezdtem én is körbekérdezni a dezertőr ismerőseim között állás ügyben, hátha tudnak Benék valamit.Emlékszel amúgy Benre a szigetről? Különben meg törvényszerű hogy az igazán jó dolgok bekövetkezése előtt az ember tűrőképességét maximálisan próbára teszik...Különben meg az lebegjen a szemed előtt hogy prosti még bármikor lehetsz...Amúgy ha tényleg leszel macskabádigárd,akkor jól meglátogatunk,és csapunk egy "ihajjcsuhajj így mulat a magyar" partyt.csókolunk: Ági,Juci,Eszter

Szofo Mofo 2009.03.22. 14:38:49

@HabcsókEszter:

Semmire nem emlékszem Szigetbol az alattomos abszint miatt. :) De ha tudnak állást, ne tartsák magukban.

A macskaules meg eldol. Valszeg it maradnek mert itt van kivel beszelgetni.

alexa.b 2009.03.23. 10:13:51

Hú, basszus, itt tényleg mindenhol kupi és kosz van. De ha jófej a nő, akkor who cares? :))

Kukli 2009.03.25. 11:10:01

Ez annyira kemény, Szofi! Unalmas perceimet ezen a fosadék munkahelyen Te dobod fel!!! Hajrá, hajrá, csak így tovább! :-)
süti beállítások módosítása