Spanyol party

Címkék: party

2009.06.17. 15:39

Meg van az első brit hangoverem. Azt kell mondjam, ugyanolyan, mint otthon, szóval ezért nem érdemes idejönni. A sztorja meg az, hogy tegnap angoltanfolyam után beltünk pubozni kicsit az angolosokkal, aztán húztam haza, hogy elcsípjem a spanyolokat, hogy elmenjek velük a spanish partyra. Jelentem, sikeresen abszolváltam az első komoly bebaszásomat és rájöttem, hogy részegen is lehet angolul beszélni, de csak egy bizonyos szintig. Szóval ez a spanyol party ez annyi volt, hogy egy pub-clubszerű izében volt egy élőzenés flamenco-zenekar fellépés, aztán meg dizsi. A flamenc jóvolt, két dologra jöttem rá: egyrészt a ritmusa valami kibaszot bonyolult, ráadásul nem csak egyféle van, hanem sokféle, szóval ember legyen a talpán aki tudja követni. Ezek a spanyolok állandóan tapsolnak a zenére, persze gyakran összevissza, de hát nekem se menne jobban. A másik dolog meg az, hogy az egy kurvajó dolog, hogy a spanyol fiataloknál kúl dolog elmenni egy flamenco partyra és bulizni a tradicionális zenéjükre.

Na szóval iszogagattam láncban, bulizgattunk, aztán 2:30-kor villanyfelbaszás és nép hazaküldés. Mondom miafasz? Szarország. Persze a spanyolokkal nem lehet kibaszni, egyből szerveződött egy afterparty egy lakáson, szóval a maradék arc az felnyomult egy lakásba és ott volt a levezetés. Reggel 6 után keveredtünk haza Pilivel meg Rocio-val. Ezek tudnak inni meg bulizni. Az éjszaka folyamán találkoztam egy angollal, akivel közöltem, hogy ő nem olyan drabális nagy fasz, mint az angolok nagyrésze, mert képes volt érdeklődni a magyar kultúra iránt. Egyébként télleg jó arc, valami dj, vagy mi, meg partyszervező, aztán majd fölhív, ha legközelebb lesz valami bulija.

Ja meg csináltam két partyvideót is, hogy legyen mire emlékezni, meg megosztani veletek, de hát ugye középszar lett, ahogy az ilyenkor várható, szóval inkább megtartom magamnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr241191328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mogyiasomogyi 2009.06.18. 09:09:02

Látod szofikám, hiába vagy angliában, mégiscsak a keleti meg a déli népek tudnak csak élni :D

JGH 2009.06.20. 12:13:15

mutassad a videót szoffer! Szeritnem annyi van rajta, hogy állsz egy asztal tetején és mindenkinek azt ordítod, hogy "Te Kurva, meg te is kurva vagy" miközben azt kamerázod, hogy a társaság fele alszik, a másik fele meg értetlenül néz rád. Így van? Vagy pornót nézel, vered farkad és odaszarsz a nappali közepére:)
Ha nem rakod föl a videót ezt mind elmondom anyukádnak

Szofo Mofo 2009.06.20. 19:57:27

@Jaki G Hollywood:

Kezdhetsz árulkodni, mer nem rakom föl. :)
süti beállítások módosítása