Most tudom, hogy Balu felszisszent, Viktornak fölállt, Jakab meg kétszer elment. Attila, te meg vedd ki a gatyádból a kezed. Persze nem az van, amit hisztek, de kell a show. Arról van szó, hogy a mai legutolsó napon a Bhs-ben egy kis 16 évest tanítottam be (fölszisszentek, opcionálisan föláll az össze farkatok), mert kellenek új emberek nekik a karácsonyi szezonra. Lucidiának hívják és hát ilyen tipikus kis brit. Fél tonna smink az arcán, a szempilláján csimbókokban van a szempillafesték (vagy mi). Turizmust tanul, kérdeztem, hogy Bsc-e (akkor még nem tudtam, hogy csak 16 éves), aztán nézett rám bambán, hogy mi a faszról beszélek. Mondom, tudod, az A-level vizsgáid után mehetsz egyetemre, van a Bsc, utána meg az Msc. De nem tudta. Na mondom fasza, fogalma nincs az oktatási rendszerükről. Aztán sütöttünk tojást is. És ekkor derült ki hogy szűz: ez volt ez első alkalom. Mondta, hogy a mom az megcsinálja neki. Szegény azt sem tudta hogy kell feltörni a tojást, lapát (vagy mi) meg még életében nem volt a kezében. 16 év alatt nemhogy egy tükörtojást nem sütött még magának de tojást sem tört fel soha. Satnya egy népség. Világ legjobb országa, az.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr871474777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu bácsi 2009.10.27. 10:17:42

Szofi visszatért! Na végre! A címadás alapján kiváló online szerkesztő lehetnél, kár hogy "egy életre elvágtad magad a médiában" a duna tv-s barátod szerint. Viszont a 16 éves csajt megkérhetnéd, hogy a te tojásaidat is törje fel, ha már úgy is belejött.
süti beállítások módosítása