Egyrészt mikor gyalogolsz hazafelé, van egy sarki négerkocsma, ami előtt állandóan állnak a fekák, és kocsiból bömböltetik a reagge-t vagy a hip-hopot. Mintha őriznék a területüket. Aztán van olyan is, hogy cirkálnak az utcán a feka gengszterek BMW-ben, Audiban esetleg Celicával és nyomatják a kocsiban az r'n'b-t. Meg olyan is van, hogy a 30 méterre lévő Dad's Cab nevű taxitársaság előtt állnak kint a raszták, és a házból kiszűrődő reagge-re táncolnak meg énekelnek. Mellesleg ez a Dad's Cab tuti valami pénzmosó.

És van olyan is, mint tegnap este, hogy arra ébredsz föl olyan hajnali 3-4 körül, hogy kurva nagy dörömbölések, zajok jönnek valahonnan a házon belül, a folyosóról, néha sikítás is hallatszik, meg egy "call the police" felkiáltás... Nemtom mi volt ez, de megkérdezem Denit, hátha tud valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://chippenhamtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr991045680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kytin 2009.04.04. 13:49:59

Akkor vigyázz nagyon a kis fehér seggedre, mert egy rossz pillanatukban kedvet kapnak hozzá a fekák:)
süti beállítások módosítása